Από το: Αγαπημένες συνταγές
Βάζουμε από το βράδυ το κινόα σε ένα μπολ με 2 φλιτζάνια νερό να μουλιάσει. Αυτό θα δώσει το έναυσμα για τη διαδικασία βλάστησης κάνοντας τους σπόρους περισσότερο πρωτεΐνούχους και αυτό βοηθάει στην καλύτερη χώνεψη. Πριν το χρησιμοποιήσουμε το στραγγίζουμε και
το ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Στεγνώνουμε το κινόα στο φούρνο. Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη το γάλα, τα αυγά, το μέλι, το αλεύρι ταπιόκας, αλάτι και κινόα. Σε μία άλλη λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε τα 2 μίγματα χωρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
Βάζουμε από το βράδυ το κινόα σε ένα μπολ με 2 φλιτζάνια νερό να μουλιάσει. Αυτό θα δώσει το έναυσμα για τη διαδικασία βλάστησης κάνοντας τους σπόρους περισσότερο πρωτεΐνούχους και αυτό βοηθάει στην καλύτερη χώνεψη. Πριν το χρησιμοποιήσουμε το στραγγίζουμε και
το ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Στεγνώνουμε το κινόα στο φούρνο. Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη το γάλα, τα αυγά, το μέλι, το αλεύρι ταπιόκας, αλάτι και κινόα. Σε μία άλλη λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε τα 2 μίγματα χωρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.