Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Ετοιμασία για την κρέμα: Διαλύω το άνθος αραβοσίτου και τη ζάχαρη σε 200ml γάλα. Στο υπόλοιπο γάλα προσθέτω το αυγό ελαφρά χτυπημένο και το βάζω να βράσει. Προσθέτω το διαλυμένο άνθος αραβοσίτου και τα βράζω ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Τέλος κατεβάζω
από την φωτιά και προσθέτω το βούτυρο και τους σπόρους της βανίλιας. Ετοιμασία για το κέικ: Λιώνω την κουβερτούρα μου σε μπείν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα χτυπάω το βούτυρο για 3-4 λεπτά και διαδοχικά ρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Ετοιμασία για την κρέμα: Διαλύω το άνθος αραβοσίτου και τη ζάχαρη σε 200ml γάλα. Στο υπόλοιπο γάλα προσθέτω το αυγό ελαφρά χτυπημένο και το βάζω να βράσει. Προσθέτω το διαλυμένο άνθος αραβοσίτου και τα βράζω ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Τέλος κατεβάζω
από την φωτιά και προσθέτω το βούτυρο και τους σπόρους της βανίλιας. Ετοιμασία για το κέικ: Λιώνω την κουβερτούρα μου σε μπείν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων. Σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα χτυπάω το βούτυρο για 3-4 λεπτά και διαδοχικά ρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.