Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Τα cronuts είναι διάσημα στην Αμερική, γιατί συνδυάζουν το κρουασάν και το ντόνατ! Συνοδέψτε τα με γλάσο ή με πραλίνα. Κόβουμε το ένα φύλλο σφολιάτα σε 4 ίσα κομμάτια. Βάζουμε το καθένα πάνω στο άλλο. Με ένα κυκλικό κουπάτ κόβουμε τη σφολιάτα και με ένα καπάκι
κάνουμε τρύπα στη μέση. Τη σφολιάτα που έχει περισσέψει την ανοίγουμε και κάνουμε ξανά την ίδια διαδικασία. Συνεχίζουμε και με τη δεύτερη σφολιάτα. Σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι βάζουμε αρκετό ηλιέλαιο και τηγανίζουμε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Τα cronuts είναι διάσημα στην Αμερική, γιατί συνδυάζουν το κρουασάν και το ντόνατ! Συνοδέψτε τα με γλάσο ή με πραλίνα. Κόβουμε το ένα φύλλο σφολιάτα σε 4 ίσα κομμάτια. Βάζουμε το καθένα πάνω στο άλλο. Με ένα κυκλικό κουπάτ κόβουμε τη σφολιάτα και με ένα καπάκι
κάνουμε τρύπα στη μέση. Τη σφολιάτα που έχει περισσέψει την ανοίγουμε και κάνουμε ξανά την ίδια διαδικασία. Συνεχίζουμε και με τη δεύτερη σφολιάτα. Σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι βάζουμε αρκετό ηλιέλαιο και τηγανίζουμε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.