Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Πολλά - πολλά χρόνια πριν, τέτοιες μέρες (αμέσως μετά το Πάσχα), αρχίζαμε τις εξορμήσεις στις παραλιακές καφετέριες για παγωτό και μιλκ σέικ. Από τα πιο φημισμένα μιλκ σέικ εκείνης της εποχής στην Πάτρα, αυτό του "Πελεκάνου", της ιστορικής καφετέριας που δυστυχώς δεν
υπάρχει πια. Αν θέλουμε, για περισσότερη γεύση και ωραιότερη εμφάνιση, βάζουμε πρώτα στα τοιχώματα του ποτηριού σιρόπι σοκολάτας ή φράουλας και κομμάτια φράουλας ή τρίμματα σοκολάτας, (ανάλογα τη γεύση που φτιάχνουμε) και έπειτα ρίχνουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Πολλά - πολλά χρόνια πριν, τέτοιες μέρες (αμέσως μετά το Πάσχα), αρχίζαμε τις εξορμήσεις στις παραλιακές καφετέριες για παγωτό και μιλκ σέικ. Από τα πιο φημισμένα μιλκ σέικ εκείνης της εποχής στην Πάτρα, αυτό του "Πελεκάνου", της ιστορικής καφετέριας που δυστυχώς δεν
υπάρχει πια. Αν θέλουμε, για περισσότερη γεύση και ωραιότερη εμφάνιση, βάζουμε πρώτα στα τοιχώματα του ποτηριού σιρόπι σοκολάτας ή φράουλας και κομμάτια φράουλας ή τρίμματα σοκολάτας, (ανάλογα τη γεύση που φτιάχνουμε) και έπειτα ρίχνουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.