Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Καλό είναι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, να φοράμε γάντια λάτεξ όταν αφαιρούμε τα κουκούτσια, για να προστατέψουμε τα χέρια μας και να μην απορροφήσουν χρώμα. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε 1 βανίλια στο βράσιμο του γλυκού για να δώσουμε περισσότερο
άρωμα, αν και έχουν αρκετό από μόνα τους τα βύσσινα. Πλένουμε πολύ καλά τα βύσσινα, κρατάμε μόνο τα γερά και τ΄αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν. Aφαιρούμε με το ειδικό εργαλείο τα κουκούτσια από τα βύσσινα. Καλύτερα να τα ζυγίσουμε πρώτα, για να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Καλό είναι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, να φοράμε γάντια λάτεξ όταν αφαιρούμε τα κουκούτσια, για να προστατέψουμε τα χέρια μας και να μην απορροφήσουν χρώμα. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε 1 βανίλια στο βράσιμο του γλυκού για να δώσουμε περισσότερο
άρωμα, αν και έχουν αρκετό από μόνα τους τα βύσσινα. Πλένουμε πολύ καλά τα βύσσινα, κρατάμε μόνο τα γερά και τ΄αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν. Aφαιρούμε με το ειδικό εργαλείο τα κουκούτσια από τα βύσσινα. Καλύτερα να τα ζυγίσουμε πρώτα, για να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.