Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Παντζάρια γεμιστά με κρέμα τυριού ή γιαουρτιού

Written By Unknown on Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 | Ιουνίου 07, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Λένε πως η καλύτερη εποχή για τα παντζάρια είναι ο Μάης και ο Ιούνης. Λίγο πριν μεστώσουν και «αποσυρθούν» γλυκαίνουν και νοστιμίζουν.  Για να πω την αλήθεια, εμείς τα αγαπάμε όλο το χρόνο και ακόμη κι όταν δεν είναι η εποχή τους  όλο και κάποιο βάζο με ξιδάτα

παντζάρια θα υπάρχει  στο σπίτι για μια παντζαροσαλάτα. Η σημερινή ανάρτηση είναι περισσότερο πρόταση σερβιρίσματος  παρά συνταγή. Μετατροπή συνταγής από τα πρώτα μου μαγειρέματα, τότε που άρχισε να μας απασχολεί ακόμη και στις οικ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.