Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Λένε πως η καλύτερη εποχή για τα παντζάρια είναι ο Μάης και ο Ιούνης. Λίγο πριν μεστώσουν και «αποσυρθούν» γλυκαίνουν και νοστιμίζουν. Για να πω την αλήθεια, εμείς τα αγαπάμε όλο το χρόνο και ακόμη κι όταν δεν είναι η εποχή τους όλο και κάποιο βάζο με ξιδάτα
παντζάρια θα υπάρχει στο σπίτι για μια παντζαροσαλάτα. Η σημερινή ανάρτηση είναι περισσότερο πρόταση σερβιρίσματος παρά συνταγή. Μετατροπή συνταγής από τα πρώτα μου μαγειρέματα, τότε που άρχισε να μας απασχολεί ακόμη και στις οικ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Λένε πως η καλύτερη εποχή για τα παντζάρια είναι ο Μάης και ο Ιούνης. Λίγο πριν μεστώσουν και «αποσυρθούν» γλυκαίνουν και νοστιμίζουν. Για να πω την αλήθεια, εμείς τα αγαπάμε όλο το χρόνο και ακόμη κι όταν δεν είναι η εποχή τους όλο και κάποιο βάζο με ξιδάτα
παντζάρια θα υπάρχει στο σπίτι για μια παντζαροσαλάτα. Η σημερινή ανάρτηση είναι περισσότερο πρόταση σερβιρίσματος παρά συνταγή. Μετατροπή συνταγής από τα πρώτα μου μαγειρέματα, τότε που άρχισε να μας απασχολεί ακόμη και στις οικ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.