Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ,τους κρόκους, την ζάχαρη και τη βανίλια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει σε μέτρια φωτιά, μόλις αρχίζει να ζεσταίνεται, ρίχνουμε το μίγμα που κάναμε στο βήμα 1, και ανακατεύουμε συνεχώς, μόλις αρχίζει
να πήζει σβήνουμε την φωτιά και τραβάμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας. Προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και με μια κουτάλα βάζουμε κρέμα στα ποτηράκια. Αφήνουμε το 1/3 της κρέμας μέσα στην κατσαρόλα και βάζουμε την κουβ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Σε ένα μπολ κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε το κορν φλάουρ,τους κρόκους, την ζάχαρη και τη βανίλια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει σε μέτρια φωτιά, μόλις αρχίζει να ζεσταίνεται, ρίχνουμε το μίγμα που κάναμε στο βήμα 1, και ανακατεύουμε συνεχώς, μόλις αρχίζει
να πήζει σβήνουμε την φωτιά και τραβάμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας. Προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και με μια κουτάλα βάζουμε κρέμα στα ποτηράκια. Αφήνουμε το 1/3 της κρέμας μέσα στην κατσαρόλα και βάζουμε την κουβ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.