Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Η Καραμέλα είναι ένα ζαχαρωτό γλυκό που γίνεται όταν θερμαίνεται η ζάχαρη και υγροποιείται. Όσο μαγειρεύεται και καραμελώνει, αρχίζει να σκουραίνει και να αποκτά ένα έντονο άρωμα, χρώμα και γεύση. Η καραμέλα γίνεται γλυκό από μόνη της (καραμέλες) ή χρησιμοποιείται για να
γίνουν άλλα γλυκά ή ποτά. Για να φτιάξουμε την καραμέλα βάζουμε τη ζάχαρη σε κατσαρολάκι ή αντικολλητικό τηγάνι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά. Η ζάχαρη θα αρχίσει να λιώνει. Για να επιταχύνουμε τη διαδικασία, βρέχουμε τη ζάχαρη με μια κουταλιά ν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
Η Καραμέλα είναι ένα ζαχαρωτό γλυκό που γίνεται όταν θερμαίνεται η ζάχαρη και υγροποιείται. Όσο μαγειρεύεται και καραμελώνει, αρχίζει να σκουραίνει και να αποκτά ένα έντονο άρωμα, χρώμα και γεύση. Η καραμέλα γίνεται γλυκό από μόνη της (καραμέλες) ή χρησιμοποιείται για να
γίνουν άλλα γλυκά ή ποτά. Για να φτιάξουμε την καραμέλα βάζουμε τη ζάχαρη σε κατσαρολάκι ή αντικολλητικό τηγάνι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά. Η ζάχαρη θα αρχίσει να λιώνει. Για να επιταχύνουμε τη διαδικασία, βρέχουμε τη ζάχαρη με μια κουταλιά ν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.