Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μόλις σφίξει η ζύμη την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Έπειτα, ανοίγουμε τη ζύμη με
τον πλάστη σε χοντρό φύλλο και την τοποθετούμε σε αντικολλητικό τσέρκι. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς κελσίου για 20-25 λεπτά. Αφήνουμμε να κρυώσει. Εκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο με τον χυμό λεμονιού. Σε ένα μπολ χτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μόλις σφίξει η ζύμη την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Έπειτα, ανοίγουμε τη ζύμη με
τον πλάστη σε χοντρό φύλλο και την τοποθετούμε σε αντικολλητικό τσέρκι. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς κελσίου για 20-25 λεπτά. Αφήνουμμε να κρυώσει. Εκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο με τον χυμό λεμονιού. Σε ένα μπολ χτ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.