Από το: Sidagi.gr
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ζυμώνουμε 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 4η ταχύτητα. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 35-40 λεπτά σκεπασμένη. Πλάθουμε τις φρατζόλες μας με μύτες στις άκρες. Βάζουμε ένα ταψάκι
με νερό στο φούρνο κάτω-κάτω και το ζεσταίνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει, με το που αρχίσει να βράζει κατεβάζουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 35ο C για 10-15 λεπτά. Βάζουμε στο φούρνο τα ταψί με τα ψωμιά για 25-30 λεπτά. Χαράσσουμε τρία κοψίματα με μαχαιράκι και φουρν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ζυμώνουμε 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 4η ταχύτητα. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 35-40 λεπτά σκεπασμένη. Πλάθουμε τις φρατζόλες μας με μύτες στις άκρες. Βάζουμε ένα ταψάκι
με νερό στο φούρνο κάτω-κάτω και το ζεσταίνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει, με το που αρχίσει να βράζει κατεβάζουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 35ο C για 10-15 λεπτά. Βάζουμε στο φούρνο τα ταψί με τα ψωμιά για 25-30 λεπτά. Χαράσσουμε τρία κοψίματα με μαχαιράκι και φουρν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.