Αναζήτηση φαγητών και υλικών

Μαθαίνω για το Πεπόνι, της Πένυς Δαμτζή

Μαθαίνω για το Πεπόνι, της Πένυς Δαμτζή - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: Kalli's blog 
Το πεπόνι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (περίπου 90%) κι επομένως η κατανάλωσή του συμβάλλει στην αύξηση της πρόσληψης υγρών προκειμένου να αναπληρωθούν οι απώλειες λόγω ζέστης. Από την άλλη, οι θερμίδες που αποδίδει
είναι λίγες, αναλογικά με τη θρεπτική του αξία, καθώς ένα φλιτζάνι πεπόνι κομμένο σε κύβους αποδίδει περίπου 54 θερμίδες. Όσον αφορά στα θρεπτικά του συστατικά είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη C και το β-καροτένιο, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της άμ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.