Από το: Sidagi.gr
Διαλύουμε τον καφέ σε δύο κουταλιές της σούπας ζεστό νερό. Ανακατεύουμε καλά κι αφήνουμε να κρυώσει για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με το τυρί, μέχρι να σχηματιστεί μια ελαφριά και λεία κρέμα. Σιγά σιγά
προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από την άχνη και στη συνέχεια τον καφέ και τη βανίλια και χτυπάμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Ρίχνουμε και την υπόλοιπη ποσότητα της ζάχαρης και χτυπάμε στη χαμηλή θέση για μερικά ακόμη δευτερόλεπτα. Τέλος, ανεβάζουμε την ταχύτητα στη μέσ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Διαλύουμε τον καφέ σε δύο κουταλιές της σούπας ζεστό νερό. Ανακατεύουμε καλά κι αφήνουμε να κρυώσει για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με το τυρί, μέχρι να σχηματιστεί μια ελαφριά και λεία κρέμα. Σιγά σιγά
προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από την άχνη και στη συνέχεια τον καφέ και τη βανίλια και χτυπάμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Ρίχνουμε και την υπόλοιπη ποσότητα της ζάχαρης και χτυπάμε στη χαμηλή θέση για μερικά ακόμη δευτερόλεπτα. Τέλος, ανεβάζουμε την ταχύτητα στη μέσ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.