Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο, ελαφρύ, ότι πρέπει και για όσους δεν τρελαίνονται για ζυμαρικά. Γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, με τα πιο απλά υλικά, ιδανικό και για τους φοιτητές. Μπορούμε να το φτιάξουμε και από το βράδυ για την επόμενη μέρα. Σε μια κατσαρόλα
σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, το σκόρδο και το κρεμμύδι για 3', κι έπειτα προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μυρωδικά, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά τη σάλτσα για 45΄ περίπου, μέχρι να δέσει και να μείνει με τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο, ελαφρύ, ότι πρέπει και για όσους δεν τρελαίνονται για ζυμαρικά. Γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, με τα πιο απλά υλικά, ιδανικό και για τους φοιτητές. Μπορούμε να το φτιάξουμε και από το βράδυ για την επόμενη μέρα. Σε μια κατσαρόλα
σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, το σκόρδο και το κρεμμύδι για 3', κι έπειτα προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μυρωδικά, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά τη σάλτσα για 45΄ περίπου, μέχρι να δέσει και να μείνει με τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.