Από το: Sidagi.gr
Πλένουμε και χοντροκόβουμε τον μάραθο (εκτός από τα κοτσάνια) και τον ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε μπόλικο ηλιέλαιο και παίρνουμε δύο κουτάλια της σούπας και
ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μας. Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς και συνοδεύεται ωραία με ταραμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Πλένουμε και χοντροκόβουμε τον μάραθο (εκτός από τα κοτσάνια) και τον ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε μπόλικο ηλιέλαιο και παίρνουμε δύο κουτάλια της σούπας και
ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μας. Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς και συνοδεύεται ωραία με ταραμ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.