Από το: Chefoulis
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, τα ζυμώνουμε πολύ καλά, τα πλάθουμε σαν κεφτεδάκια λίγο πιο μακρόστενα και τα αφήνουμε στο ψυγείο. Σε ένα μπολ βάζουμε την μπύρα , το αλάτι, την κέτσαπ και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει. Ανακατεύουμε μέχρι να
έχουμε ένα χυλό (όπως του κέικ περίπου, όχι ζουμερό). Ξεπαγώνουμε το κανταϊφι μας από νωρίς και το ανοίγουμε προσεκτικά. Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας ένα μέρος από το κανταϊφι τόσο όσο να καλύψει το μπιφτέκι μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, τα ζυμώνουμε πολύ καλά, τα πλάθουμε σαν κεφτεδάκια λίγο πιο μακρόστενα και τα αφήνουμε στο ψυγείο. Σε ένα μπολ βάζουμε την μπύρα , το αλάτι, την κέτσαπ και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει. Ανακατεύουμε μέχρι να
έχουμε ένα χυλό (όπως του κέικ περίπου, όχι ζουμερό). Ξεπαγώνουμε το κανταϊφι μας από νωρίς και το ανοίγουμε προσεκτικά. Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας ένα μέρος από το κανταϊφι τόσο όσο να καλύψει το μπιφτέκι μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.