Από το: Chefoulis
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο να κάψει, αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το σκόρδο, τον τριμμένο άνηθο και τα σοτάρουμε. Στην συνέχεια
προσθέτουμε το ροκφόρ προαιρετικά, ή το καπνιστό τυρί και την κρέμα γάλακτος, τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5-8 λεπτά. Προσθέτουμε τα φιλετάκια από το κρέας και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέσα στην σάλτσα για 3 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το καλαμποκέλαιο να κάψει, αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το σκόρδο, τον τριμμένο άνηθο και τα σοτάρουμε. Στην συνέχεια
προσθέτουμε το ροκφόρ προαιρετικά, ή το καπνιστό τυρί και την κρέμα γάλακτος, τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5-8 λεπτά. Προσθέτουμε τα φιλετάκια από το κρέας και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέσα στην σάλτσα για 3 λεπτά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.