Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Της υπομονής και τούτο το λικέρ! Του κατακλυσμού… Τότε – μου έγραψε κάποτε η φίλη μου η Ν. – μαζεύουν τα καρυδάκια στην Κύπρο για τις διάφορες εφαρμογές. Του κατακλυσμού, που θεωρείται ότι πέφτει κοντά στη γιορτή του Αγίου
Πνεύματος. Εξ ου και η κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης! Ανοικτά ουράνια! Σύμπτωση; Χθες το βράδυ εμείς εδώ είχαμε μια από τις μεγαλύτερες μπόρες της χρονιάς, κάτι σαν κατακλυσμό. Χθες συμπτωματικά ξεκίνησα τη διαδικασία για το καρυδάκι γλυκό, με καρυδάκια που προέκυψαν αναπ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Της υπομονής και τούτο το λικέρ! Του κατακλυσμού… Τότε – μου έγραψε κάποτε η φίλη μου η Ν. – μαζεύουν τα καρυδάκια στην Κύπρο για τις διάφορες εφαρμογές. Του κατακλυσμού, που θεωρείται ότι πέφτει κοντά στη γιορτή του Αγίου
Πνεύματος. Εξ ου και η κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης! Ανοικτά ουράνια! Σύμπτωση; Χθες το βράδυ εμείς εδώ είχαμε μια από τις μεγαλύτερες μπόρες της χρονιάς, κάτι σαν κατακλυσμό. Χθες συμπτωματικά ξεκίνησα τη διαδικασία για το καρυδάκι γλυκό, με καρυδάκια που προέκυψαν αναπ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.