Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Αποστείρωση ονομάζεται η διαδικασία καταστροφής όλων των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν μέσα στα βάζα και τα μπουκάλια, μέσω της έκθεσής τους σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, για ορισμένο χρονικό διάστημα. Η διαδικασία αυτή είναι
απαραίτητη, προκειμένου να μπορέσουμε να συντηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα γλυκά με φρούτα, σάλτσες, σπιτικά λικέρ και εκχυλίσματα βοτάνων. Αποστείρωση στον φούρνο: Πλένουμε πολύ καλά, µε ζεστό νερό και σαπούνι, τα βάζα και τα καπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Αποστείρωση ονομάζεται η διαδικασία καταστροφής όλων των μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν μέσα στα βάζα και τα μπουκάλια, μέσω της έκθεσής τους σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, για ορισμένο χρονικό διάστημα. Η διαδικασία αυτή είναι
απαραίτητη, προκειμένου να μπορέσουμε να συντηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα γλυκά με φρούτα, σάλτσες, σπιτικά λικέρ και εκχυλίσματα βοτάνων. Αποστείρωση στον φούρνο: Πλένουμε πολύ καλά, µε ζεστό νερό και σαπούνι, τα βάζα και τα καπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.