Από το: Sidagi.gr
Αφού ψιλοκόψουμε τη λευκή σοκολάτα,τη βάζουμε σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα των λάιμ και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα στο
ψυγείο και το αφήνουμε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει. Στο χρόνο αυτό, το βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθοντας κομμάτια από το μείγμα, σχηματοποιούμε τα τρουφάκια. Με αυτά τα υλικά φτιάχνουμε 50 τρουφάκια. Τα περνάμε από την ινδική καρύδα για να έχουν καρύδα στην επιφάνειά τους. Βάζουμε τα τρουφ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Αφού ψιλοκόψουμε τη λευκή σοκολάτα,τη βάζουμε σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα των λάιμ και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα στο
ψυγείο και το αφήνουμε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει. Στο χρόνο αυτό, το βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθοντας κομμάτια από το μείγμα, σχηματοποιούμε τα τρουφάκια. Με αυτά τα υλικά φτιάχνουμε 50 τρουφάκια. Τα περνάμε από την ινδική καρύδα για να έχουν καρύδα στην επιφάνειά τους. Βάζουμε τα τρουφ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.