Από το: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Αφήνω τις εισαγωγές...είναι η ώρα για παγωτό!!! Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το garni σύμφωνα με τις οδηγίες μέχρι να γίνει αφράτο και να αποκτήσει όγκο. Το βάζουμε σκεπασμένο για λίγη ώρα στο ψυγείο. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε την κονσέρβα φυτικής σαντιγί να διπλασιαστεί κι αυτή και προσθέτουμε ανακατεύοντας το ζαχαρούχο γάλα, το ποτό και τη βανίλια μέχρι να γίνουν
κρέμα. Ενώνουμε τα δύο μείγματα χτυπώντας τα σε δυνατή ταχύτητα. Αδειάζουμε σε τάπερ τη μισή ποσότητα και ρίχνουμε και το σιρόπι (η ποσότητα σύμφωνα με το γούστο του καθένα) και έπειτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Αφήνω τις εισαγωγές...είναι η ώρα για παγωτό!!! Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το garni σύμφωνα με τις οδηγίες μέχρι να γίνει αφράτο και να αποκτήσει όγκο. Το βάζουμε σκεπασμένο για λίγη ώρα στο ψυγείο. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε την κονσέρβα φυτικής σαντιγί να διπλασιαστεί κι αυτή και προσθέτουμε ανακατεύοντας το ζαχαρούχο γάλα, το ποτό και τη βανίλια μέχρι να γίνουν
κρέμα. Ενώνουμε τα δύο μείγματα χτυπώντας τα σε δυνατή ταχύτητα. Αδειάζουμε σε τάπερ τη μισή ποσότητα και ρίχνουμε και το σιρόπι (η ποσότητα σύμφωνα με το γούστο του καθένα) και έπειτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.