Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Η Τούρτα των Αγγέλων (από την Αγγλική ονομασία Angel Food Cake) είναι ένα Αμερικάνικο κέικ του 19ου αιώνα, που γίνεται μόνο με ασπράδια αυγών. Το κέικ πήρε την ονομασία του από το παντεσπάνι που είναι λευκό, αφράτο και ανάλαφρο. Σύμφωνα με οδηγίες που
βρήκα στο The Old School Pastry, o Jessup Whitehead, ένας Αμερικανός Ζαχαροπλάστης, δίνει τις αναλογίες του κέικ ως εξής: ένα pound ζάχαρη (453 γραμμάρια), ένα pound ασπράδια (453 γρ.), μισό pound αλεύρι (226 γρ.), μία ουγγία (28 γρ.) κρεμόριο. Πρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
Η Τούρτα των Αγγέλων (από την Αγγλική ονομασία Angel Food Cake) είναι ένα Αμερικάνικο κέικ του 19ου αιώνα, που γίνεται μόνο με ασπράδια αυγών. Το κέικ πήρε την ονομασία του από το παντεσπάνι που είναι λευκό, αφράτο και ανάλαφρο. Σύμφωνα με οδηγίες που
βρήκα στο The Old School Pastry, o Jessup Whitehead, ένας Αμερικανός Ζαχαροπλάστης, δίνει τις αναλογίες του κέικ ως εξής: ένα pound ζάχαρη (453 γραμμάρια), ένα pound ασπράδια (453 γρ.), μισό pound αλεύρι (226 γρ.), μία ουγγία (28 γρ.) κρεμόριο. Πρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.kopiaste.info
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.