Από το: Μάχη στην κουζίνα
Η ζέστη είναι ανυπόφορη, το θερμόμετρο στην πόλη μου και πάλι πρωτοτύπησε, έφτασε στα ύψη και έπιασε την μεγαλύτερη θερμοκρασία στην Ελλάδα!! Τι άλλο λοιπόν να ζητήσουμε από ένα γλυκάκι που σε δροσίζει, γλυκαίνει, χωρίς να σε παχαίνει και αρέσει πολύ σε όλους!! Ελάτε γρήγορα
μαζί μου να το δούμε!! Σε ένα μικρό σκεύος βράζουμε για 5-8 λεπτά τα καθαρισμένα κεράσια με 1-2 κ.σ. ζάχαρη στέβια μέχρι το κεράσι να μαλακώσει. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε καλά τον ζελέ με το ζεστό νερό, συνεχίζουμε και προσθέτουμε τον κρύο χυμό ρόδι- πορτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Η ζέστη είναι ανυπόφορη, το θερμόμετρο στην πόλη μου και πάλι πρωτοτύπησε, έφτασε στα ύψη και έπιασε την μεγαλύτερη θερμοκρασία στην Ελλάδα!! Τι άλλο λοιπόν να ζητήσουμε από ένα γλυκάκι που σε δροσίζει, γλυκαίνει, χωρίς να σε παχαίνει και αρέσει πολύ σε όλους!! Ελάτε γρήγορα
μαζί μου να το δούμε!! Σε ένα μικρό σκεύος βράζουμε για 5-8 λεπτά τα καθαρισμένα κεράσια με 1-2 κ.σ. ζάχαρη στέβια μέχρι το κεράσι να μαλακώσει. Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε καλά τον ζελέ με το ζεστό νερό, συνεχίζουμε και προσθέτουμε τον κρύο χυμό ρόδι- πορτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.