Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Εύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκων ή κατεψυγμένων. Όχι δηλαδή ότι η σάλτσα δεν ταιριάζει και με ολόκληρα μεσαίου μεγέθους ψαράκια αλλά θεωρώ ότι διευκολύνει πολύ την ζωή μας
η χρήση φιλέτων γλώσσας, πέρκας ακόμη και μπακαλιάρου. Η κάπαρη παρόλο που αφθονεί στην Κρήτη, δεν είναι από τα υλικά που συναντά κανείς συχνά στις παλιές παραδοσιακές συνταγές μας. Στην περιοχή μας υπήρχε κάποτε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Εύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκων ή κατεψυγμένων. Όχι δηλαδή ότι η σάλτσα δεν ταιριάζει και με ολόκληρα μεσαίου μεγέθους ψαράκια αλλά θεωρώ ότι διευκολύνει πολύ την ζωή μας
η χρήση φιλέτων γλώσσας, πέρκας ακόμη και μπακαλιάρου. Η κάπαρη παρόλο που αφθονεί στην Κρήτη, δεν είναι από τα υλικά που συναντά κανείς συχνά στις παλιές παραδοσιακές συνταγές μας. Στην περιοχή μας υπήρχε κάποτε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.