Από το: Shogun's Kitchen
Είμαστε οπαδοί του ιταλικού πέστο! Αυτής της ιδιαίτερης σάλτσας που γίνεται πολτοποιώντας βασιλικό, παρμεζάνα, λίγο σκόρδο, κουκουνάρια και ελαιόλαδο και χρησιμοποιείται σε μακαρονάδες, ως συνοδευτικό σε ψητά κρέατα, ως ντιπ κλπ. Σήμερα είχαμε όρεξη για μακαρονάδα,
αλλά βασιλικός δεν υπήρχε για να φτιάξουμε αυθεντικό πέστο. Έτσι αυτοσχεδιάσαμε για μια ακόμα φορά, φτιάχνοντας πέστο με δυόσμο, φιστίκια κάσιους και μυζήθρα! Το πήγαμε όμως ακόμα παραπέρα προσθέτοντας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://shogunkitchen.blogspot.gr
Είμαστε οπαδοί του ιταλικού πέστο! Αυτής της ιδιαίτερης σάλτσας που γίνεται πολτοποιώντας βασιλικό, παρμεζάνα, λίγο σκόρδο, κουκουνάρια και ελαιόλαδο και χρησιμοποιείται σε μακαρονάδες, ως συνοδευτικό σε ψητά κρέατα, ως ντιπ κλπ. Σήμερα είχαμε όρεξη για μακαρονάδα,
αλλά βασιλικός δεν υπήρχε για να φτιάξουμε αυθεντικό πέστο. Έτσι αυτοσχεδιάσαμε για μια ακόμα φορά, φτιάχνοντας πέστο με δυόσμο, φιστίκια κάσιους και μυζήθρα! Το πήγαμε όμως ακόμα παραπέρα προσθέτοντας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://shogunkitchen.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.