Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε κάδο από επιτραπέζιο μίξερ-κουζινομηχανή χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη 2'-3', για να αφρατέψουν και σταδιακά τα αυγά. Κατόπιν, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ (όχι πολύ). Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 50' περίπου. Αφού ψηθεί, αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε. Αντί για φόρμα σιλικόνης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεταλλική φόρμα. Σ' αυτή την περίπτωση, τη βουτυρώνουμε, τη βάζουμε στο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε κάδο από επιτραπέζιο μίξερ-κουζινομηχανή χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη 2'-3', για να αφρατέψουν και σταδιακά τα αυγά. Κατόπιν, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ (όχι πολύ). Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 50' περίπου. Αφού ψηθεί, αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε. Αντί για φόρμα σιλικόνης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεταλλική φόρμα. Σ' αυτή την περίπτωση, τη βουτυρώνουμε, τη βάζουμε στο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.