Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα, πλένουμε τα σύκα τα κόβουμε όλα σε μικρά κομμάτια όπως και το ροδάκινο. Βάζουμε στην κατσαρόλα τα φρούτα τη ζάχαρη, την κανέλα και την αρμπαρόριζα. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Λιώνουμε τα φρούτα με το πίμερ αφού
βγάλουμε την αρμπαρόριζα και την κανέλα και συνεχίζουμε το βράσιμο σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα, πλένουμε τα σύκα τα κόβουμε όλα σε μικρά κομμάτια όπως και το ροδάκινο. Βάζουμε στην κατσαρόλα τα φρούτα τη ζάχαρη, την κανέλα και την αρμπαρόριζα. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Λιώνουμε τα φρούτα με το πίμερ αφού
βγάλουμε την αρμπαρόριζα και την κανέλα και συνεχίζουμε το βράσιμο σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.