Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε το χταπόδι. Το πλένουμε. Το κόβουμε σε κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε το χταποδάκι μας σε χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε να βγάλει τα νερά του μέχρι να τα πιει... Εν τω μεταξύ, ασχολούμαστε με τα κρεμμύδια, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε το χταπόδι. Το πλένουμε. Το κόβουμε σε κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε το χταποδάκι μας σε χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε να βγάλει τα νερά του μέχρι να τα πιει... Εν τω μεταξύ, ασχολούμαστε με τα κρεμμύδια, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.