Από το: Ioanna's Blog
Σε αλατισμένο νερό, προσθέτουμε τον κουρκουμά, το πιπέρι και βράζουμε το κριθαράκι, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον αρακά και αφήνουμε να βράσουν μαζί περίπου 4-5 λεπτά ακόμη, μέχρι να γίνει al dente το κριθαράκι. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε μπωλ σερβιρίσματος...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.ioannasblog.com
Σε αλατισμένο νερό, προσθέτουμε τον κουρκουμά, το πιπέρι και βράζουμε το κριθαράκι, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον αρακά και αφήνουμε να βράσουν μαζί περίπου 4-5 λεπτά ακόμη, μέχρι να γίνει al dente το κριθαράκι. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε μπωλ σερβιρίσματος...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.ioannasblog.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.