Από το: Pandespani
Ναι, ακριβώς. Μπιραμισού. Γιατί το εξαρτησιογόνο (μου) τιραμισού γίνεται με μπίρα, κι ο εθισμός απλώς επεκτείνεται. Πως να μην ενδώσεις ακόμη μια φορά; Στο κρυψίνουν γλυκό με την παρακμιακή απαλότητα και την πιο διαστροφική
σύνθεση; Η υπέροχη, αεράτη κρέμα μασκαρπόνε, κρυμμένη στο κακάο, εδώ έχει άρωμα καφέ και ντελικάτη γεύση μπίρας. Μιλάμε για μια απ΄ τις πιο νόστιμες παραλλαγές του διάσημου ιταλικού τιραμισού.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Ναι, ακριβώς. Μπιραμισού. Γιατί το εξαρτησιογόνο (μου) τιραμισού γίνεται με μπίρα, κι ο εθισμός απλώς επεκτείνεται. Πως να μην ενδώσεις ακόμη μια φορά; Στο κρυψίνουν γλυκό με την παρακμιακή απαλότητα και την πιο διαστροφική
σύνθεση; Η υπέροχη, αεράτη κρέμα μασκαρπόνε, κρυμμένη στο κακάο, εδώ έχει άρωμα καφέ και ντελικάτη γεύση μπίρας. Μιλάμε για μια απ΄ τις πιο νόστιμες παραλλαγές του διάσημου ιταλικού τιραμισού.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.