Από το: ditucook
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρά κυβάκια. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μία μεγάλη κουταλιά της σούπας βούτυρο. Τα γυρίζουμε περίπου 10 λεπτά να γυαλίσουν. Κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια. Μόλις μαλακώσουν τα κρεμμύδια, ξεκινάμε να ρίχνουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι λίγα λίγα,
μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν όλα τα υγρά τους. Όταν είναι έτοιμα σβήνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Βάζουμε τα μανιτάρια σε μία λεκάνη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε αρκετή ποσότητα ρίγανης, ώστε να είναι έντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρά κυβάκια. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μία μεγάλη κουταλιά της σούπας βούτυρο. Τα γυρίζουμε περίπου 10 λεπτά να γυαλίσουν. Κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια. Μόλις μαλακώσουν τα κρεμμύδια, ξεκινάμε να ρίχνουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι λίγα λίγα,
μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν όλα τα υγρά τους. Όταν είναι έτοιμα σβήνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Βάζουμε τα μανιτάρια σε μία λεκάνη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε αρκετή ποσότητα ρίγανης, ώστε να είναι έντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.