Από το: dietstories
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε τη βρωμη. Αφήνουμε για 1-2 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τα δαμάσκηνα με το μέλι και τα αφήνουμε για 5 λεπτά σε μέτρια
φωτιά να καραμελώσουν. Σε μπολ βάζουμε τη βρώμη και γαρνίρουμε με τα καραμελωμένα δαμάσκηνα προσθέτοντας έξτρα μέλι αν θέλουμε ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε τη βρωμη. Αφήνουμε για 1-2 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τα δαμάσκηνα με το μέλι και τα αφήνουμε για 5 λεπτά σε μέτρια
φωτιά να καραμελώσουν. Σε μπολ βάζουμε τη βρώμη και γαρνίρουμε με τα καραμελωμένα δαμάσκηνα προσθέτοντας έξτρα μέλι αν θέλουμε ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.