Από το: the gastrin
Η διάσημη ναπολιτάνα πίτσα Μαργαρίτα φτιάχνεται με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα. Εμείς όμως είμαστε στην Ελλάδα και δε θα μπορούσαμε παρά να βάλουμε τη δική μας "πινελιά". Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό και διαλύουμε τη μαγιά. Έπειτα, βάζουμε τη ζάχαρη, και το λάδι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι
και τέλος το αλάτι, για να μη μας κάψει τη μαγιά. Αφού ζυμώσουμε, αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη 20 λεπτά να φουσκώσει. Στη συνέχεια, με την παλάμη μας τη στριφογυρίζουμε στον πάγκο σε αλευρωμένη επιφάνεια για λίγα λεπτά έως...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Η διάσημη ναπολιτάνα πίτσα Μαργαρίτα φτιάχνεται με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα. Εμείς όμως είμαστε στην Ελλάδα και δε θα μπορούσαμε παρά να βάλουμε τη δική μας "πινελιά". Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό και διαλύουμε τη μαγιά. Έπειτα, βάζουμε τη ζάχαρη, και το λάδι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι
και τέλος το αλάτι, για να μη μας κάψει τη μαγιά. Αφού ζυμώσουμε, αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη 20 λεπτά να φουσκώσει. Στη συνέχεια, με την παλάμη μας τη στριφογυρίζουμε στον πάγκο σε αλευρωμένη επιφάνεια για λίγα λεπτά έως...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.