Από το: Pandespani
Το ριζότο με αχλάδι και γκοργκοντζόλα ντόλτσε εδώ (Gorgonzola Dolce), ανήκει στα κλασικά πιάτα της προσφιλούς ιταλικής κατηγορίας. Έτσι που φιγουράρει σαν υπόλευκος καμβάς δείχνει (και είναι) πιάτο κομψό, με την γλυκιά γκοργκοντζόλα (αλλιώς και Dolcelatte) να περνάει αβίαστα
και τόσο ήπια στην γεύση του ριζότο, με μια αυτονόητη ευγένεια και την σιγουριά ότι ανέκαθεν ανήκει απόλυτα εκεί. Ένα μικρό τουίστ -κλασικό μάλλον πλέον κι αυτό – προστέθηκε στο πιάτο: Τα τοσταρισμένα καρύδια. Που συνεισέφεραν το καπνιστό τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Το ριζότο με αχλάδι και γκοργκοντζόλα ντόλτσε εδώ (Gorgonzola Dolce), ανήκει στα κλασικά πιάτα της προσφιλούς ιταλικής κατηγορίας. Έτσι που φιγουράρει σαν υπόλευκος καμβάς δείχνει (και είναι) πιάτο κομψό, με την γλυκιά γκοργκοντζόλα (αλλιώς και Dolcelatte) να περνάει αβίαστα
και τόσο ήπια στην γεύση του ριζότο, με μια αυτονόητη ευγένεια και την σιγουριά ότι ανέκαθεν ανήκει απόλυτα εκεί. Ένα μικρό τουίστ -κλασικό μάλλον πλέον κι αυτό – προστέθηκε στο πιάτο: Τα τοσταρισμένα καρύδια. Που συνεισέφεραν το καπνιστό τους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.