Από το: Pandespani
Κληροδότημα των παλαιών Ατζέκων, μια πυκνή, κρεμώδης σάλτσα με αβοκάντο, εντελώς χειροποίητη είναι το αυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε, που ακούει σήμερα και στο απλό γουάκ. Είναι το πλούσιο, ελαφρώς πικάντικο, υπερνόστιμο, πάντα φρεσκοφτιαγμένο
ντιπ, με το οποίο το Μεξικό ακουμπάει στην καρδιά της γεύσης του κόσμου και την βελονίζει όπως οι κάκτοι, μια λαμπερή, παγωμένη cerveza και η τεκίλα. Κυρίαρχο συστατικό το χρυσοπράσινο, βουτυρένιο, πρωτεϊνούχο φρούτο ή...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Κληροδότημα των παλαιών Ατζέκων, μια πυκνή, κρεμώδης σάλτσα με αβοκάντο, εντελώς χειροποίητη είναι το αυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε, που ακούει σήμερα και στο απλό γουάκ. Είναι το πλούσιο, ελαφρώς πικάντικο, υπερνόστιμο, πάντα φρεσκοφτιαγμένο
ντιπ, με το οποίο το Μεξικό ακουμπάει στην καρδιά της γεύσης του κόσμου και την βελονίζει όπως οι κάκτοι, μια λαμπερή, παγωμένη cerveza και η τεκίλα. Κυρίαρχο συστατικό το χρυσοπράσινο, βουτυρένιο, πρωτεϊνούχο φρούτο ή...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.