Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Το λικέρ ρόδι άρεσε πολύ στη γιαγιά μου, γι' αυτό και δεν έλειπε ποτέ από το σπίτι μας. Μάλιστα το έφτιαχνε με δύο τρόπος: το κλασικό λικέρ ρόδι που το άφηνε να γίνει στον ήλιο, και αυτό εδώ, που το έκανε βραστό στην κατσαρόλα, ρυθμίζοντας με το χρόνο που το έβραζε, τη δύναμη και τη
γλύκα του. Αν το θέλουμε πιο δυνατό, ρίχνουμε στην κατσαρόλα μόνο το ⅓ από το τσίπουρο και το υπόλοιπο το προσθέτουμε στο τέλος, κατ᾿ ευθείαν στα μπουκάλια. Ένας τρίτος, επίσης πολύ ωραίος τρόπος για να φτιάξουμε το λικέρ μας, είναι κι αυτός: Λ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Το λικέρ ρόδι άρεσε πολύ στη γιαγιά μου, γι' αυτό και δεν έλειπε ποτέ από το σπίτι μας. Μάλιστα το έφτιαχνε με δύο τρόπος: το κλασικό λικέρ ρόδι που το άφηνε να γίνει στον ήλιο, και αυτό εδώ, που το έκανε βραστό στην κατσαρόλα, ρυθμίζοντας με το χρόνο που το έβραζε, τη δύναμη και τη
γλύκα του. Αν το θέλουμε πιο δυνατό, ρίχνουμε στην κατσαρόλα μόνο το ⅓ από το τσίπουρο και το υπόλοιπο το προσθέτουμε στο τέλος, κατ᾿ ευθείαν στα μπουκάλια. Ένας τρίτος, επίσης πολύ ωραίος τρόπος για να φτιάξουμε το λικέρ μας, είναι κι αυτός: Λ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.