Από το: Samos Cook
Εύκολο, υγιεινό και άκρως χειμωνιάτο φαγητό. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζω τα ψάρια. Μπορείτε να βάλετε ότι ψάρι θέλετε. Κέφαλους, σκορπίνες κτλ. Εγώ προτιμώ αυτά που σας είπα γιατί είναι πιο ασφαλή για τα παιδιά. Αφού βράσει το ψάρι, το αφαιρώ από την
κατσαρόλα και στραγγίζω το ζουμί της σε μια άλλη και 1-2 φορές. Έτσι αν έφυγε κάποιο κόκκαλο θα το πετάξουμε. Αφού σιγουρευτήκαμε ότι το ζουμί είναι ασφαλές το ξαναβάζουμε στην φωτιά και ρίχνουμε όλα τα λαχανικά ολόκληρα εκτός από το καρότο που τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Εύκολο, υγιεινό και άκρως χειμωνιάτο φαγητό. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζω τα ψάρια. Μπορείτε να βάλετε ότι ψάρι θέλετε. Κέφαλους, σκορπίνες κτλ. Εγώ προτιμώ αυτά που σας είπα γιατί είναι πιο ασφαλή για τα παιδιά. Αφού βράσει το ψάρι, το αφαιρώ από την
κατσαρόλα και στραγγίζω το ζουμί της σε μια άλλη και 1-2 φορές. Έτσι αν έφυγε κάποιο κόκκαλο θα το πετάξουμε. Αφού σιγουρευτήκαμε ότι το ζουμί είναι ασφαλές το ξαναβάζουμε στην φωτιά και ρίχνουμε όλα τα λαχανικά ολόκληρα εκτός από το καρότο που τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.