Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Αν θέλουμε να φτιάξουμε δικές μας ελιές και να γίνουν πολύ γρήγορα, τότε οι στουμπιστές, (όπως τις έλεγε η γιαγιά μου) ή τσακιστές ελιές, είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις κάνουμε. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τσακιστές, μπορούμε να φτιάξουμε από οποιαδήποτε ποικιλία.
Μοναδικό τους μειονέκτημα, είναι ότι οι τσακιστές ελιές, δεν διατηρούνται όσο οι ολόκληρες και οι χαρακωτές. Εναλλακτικά, αντί να τις αλατίσουμε σκέτες, μπορούμε να διαλύσουμε το αλάτι σε ½ λίτρο νερό, να το ρίξουμε στις ελιές, να τις ανακατέψουμε κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Αν θέλουμε να φτιάξουμε δικές μας ελιές και να γίνουν πολύ γρήγορα, τότε οι στουμπιστές, (όπως τις έλεγε η γιαγιά μου) ή τσακιστές ελιές, είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις κάνουμε. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τσακιστές, μπορούμε να φτιάξουμε από οποιαδήποτε ποικιλία.
Μοναδικό τους μειονέκτημα, είναι ότι οι τσακιστές ελιές, δεν διατηρούνται όσο οι ολόκληρες και οι χαρακωτές. Εναλλακτικά, αντί να τις αλατίσουμε σκέτες, μπορούμε να διαλύσουμε το αλάτι σε ½ λίτρο νερό, να το ρίξουμε στις ελιές, να τις ανακατέψουμε κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.