Από το: Ioanna's Blog
Συνταγή για να φτιάξετε μόνοι σας φρέσκο σπιτικό τυρί. Το τυρί αυτό είναι μαλακό και είναι ιδανικό για σαλάτες, επάνω σε φέτα ψωμί, ή να το προσθέσετε στα ζυμαρικά. Βάζουμε το γάλα να βράσει σε μεγάλη κατσαρόλα και ανακατεύουμε συχνά με
ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει στον πάτο. Ετοιμάζουμε σε ένα ποτήρι 3 κουταλιές ξύδι με λίγο νερό (ή τον χυμό του λεμονιού) Όταν το γάλα φτάσει σε σημείο βρασμού και την ώρα που φουσκώνει ρίχνουμε σιγά σιγά το ξύδι ενώ ανακατεύουμε συνέχεια. Μόλις δούμε ότι το γάλα "έκοψε" - διαχωρίστηκε το τυρί από το νερό - στ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.ioannasblog.com
Συνταγή για να φτιάξετε μόνοι σας φρέσκο σπιτικό τυρί. Το τυρί αυτό είναι μαλακό και είναι ιδανικό για σαλάτες, επάνω σε φέτα ψωμί, ή να το προσθέσετε στα ζυμαρικά. Βάζουμε το γάλα να βράσει σε μεγάλη κατσαρόλα και ανακατεύουμε συχνά με
ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει στον πάτο. Ετοιμάζουμε σε ένα ποτήρι 3 κουταλιές ξύδι με λίγο νερό (ή τον χυμό του λεμονιού) Όταν το γάλα φτάσει σε σημείο βρασμού και την ώρα που φουσκώνει ρίχνουμε σιγά σιγά το ξύδι ενώ ανακατεύουμε συνέχεια. Μόλις δούμε ότι το γάλα "έκοψε" - διαχωρίστηκε το τυρί από το νερό - στ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.ioannasblog.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.