Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και καθαρίζουμε τα παντζάρια. Σε κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό ζεματάμε τα φύλλα και με τρυπητή κουτάλα τα αφαιρούμε. Κατόπιν, κόβουμε σε κομμάτια τα κοτζάνια και τα παντζάρια και τα βράζουμε για 40' - 45' (αναλόγως τα παντζάρια). Για να δούμε, αν
έβρασαν, τα τρυπάμε με πιρούνι. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, με ποσότητα ανά βούληση. - Tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα, μόλις σβήσουμε το μάτι της κουζίνας, ρίχνουμε 2 κουτ. σούπας ξύδι και ανακατεύουμε. Έτσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και καθαρίζουμε τα παντζάρια. Σε κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό ζεματάμε τα φύλλα και με τρυπητή κουτάλα τα αφαιρούμε. Κατόπιν, κόβουμε σε κομμάτια τα κοτζάνια και τα παντζάρια και τα βράζουμε για 40' - 45' (αναλόγως τα παντζάρια). Για να δούμε, αν
έβρασαν, τα τρυπάμε με πιρούνι. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, με ποσότητα ανά βούληση. - Tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα, μόλις σβήσουμε το μάτι της κουζίνας, ρίχνουμε 2 κουτ. σούπας ξύδι και ανακατεύουμε. Έτσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.