Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε, πλένουμε το σπανάκι, το χοντροκόβουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το μισό ελαιόλαδο,
σε μέτρια φωτιά αφήνουμε να κάψει, προσθέτουμε το πιπέρι, την πάπρικα, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδι και σκόρδο, σοτάρουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε τα κομματάκια από το κοτόπουλο. Το σοτάρουμε για 5 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε, πλένουμε το σπανάκι, το χοντροκόβουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το μισό ελαιόλαδο,
σε μέτρια φωτιά αφήνουμε να κάψει, προσθέτουμε το πιπέρι, την πάπρικα, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδι και σκόρδο, σοτάρουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε τα κομματάκια από το κοτόπουλο. Το σοτάρουμε για 5 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.