Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Οι αφράτες τυρόπιτες φούρνου με έτοιμο φύλλο είναι μια καλή λύση σε τραπέζια και μπουφέδες όταν ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και προτιμούμε να τον αφιερώσουμε σε πιο προσεγμένα κύρια πιάτα. Ήταν πολύ της μόδας τις δεκαετίες του 1980 και 1990 σε πολύ πιο βαριά
εκδοχή, όπου το αφράτεμα του φύλλου γινόταν συχνά με κρέμα γάλακτος και πολλά αυγά. Κάποια στιγμή επικράτησε η εναλλακτική λύση της υγρής σόδας. Με τη βοήθεια του υγρού και της σόδας το φύλλο γινόταν πιο αφράτο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Οι αφράτες τυρόπιτες φούρνου με έτοιμο φύλλο είναι μια καλή λύση σε τραπέζια και μπουφέδες όταν ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και προτιμούμε να τον αφιερώσουμε σε πιο προσεγμένα κύρια πιάτα. Ήταν πολύ της μόδας τις δεκαετίες του 1980 και 1990 σε πολύ πιο βαριά
εκδοχή, όπου το αφράτεμα του φύλλου γινόταν συχνά με κρέμα γάλακτος και πολλά αυγά. Κάποια στιγμή επικράτησε η εναλλακτική λύση της υγρής σόδας. Με τη βοήθεια του υγρού και της σόδας το φύλλο γινόταν πιο αφράτο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.