Από το: dietstories
Σε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι με τα κάσιους και τις πιπεριές με το ελαιόλαδο για δέκα λεπτά. Μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν προσθέτουμε το νερό και τη σκόνη ζωμού και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά, προσθέτουμε
τη μουστάρδα και με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη σούπα. Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής)...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι με τα κάσιους και τις πιπεριές με το ελαιόλαδο για δέκα λεπτά. Μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν προσθέτουμε το νερό και τη σκόνη ζωμού και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά, προσθέτουμε
τη μουστάρδα και με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη σούπα. Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής)...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.