Από το: Kitchenstori.es
Σούπερ αφράτα μαλακά Κρουασάν, γεμισμένα με βελούδινη και πολύ λεμονάτη κρέμα τυριού, απαλή και ελάχιστα γλυκιά. Γλασάρονται με ένα μείγμα άχνης ζάχαρης και λεμονοχυμού για ακόμα μεγαλύτερη ένταση στη γεύση.
Σε κάθε δαγκωνιά εκρήγνυται στον ουρανίσκο μια έντονη γεύση γλάσου εσπεριδοειδών. Νομίζω ότι αυτό το γρήγορο επιδόρπιο θα δώσει μια μικρή χαρά στο κυριακάτικο χαλαρό Πρωινό μας και το οποίο μπορεί να εξελιχθεί ή να συνδυαστεί με άλλες λιχουδιές για ένα τέλειο brunch. Δικά σας!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
Σούπερ αφράτα μαλακά Κρουασάν, γεμισμένα με βελούδινη και πολύ λεμονάτη κρέμα τυριού, απαλή και ελάχιστα γλυκιά. Γλασάρονται με ένα μείγμα άχνης ζάχαρης και λεμονοχυμού για ακόμα μεγαλύτερη ένταση στη γεύση.
Σε κάθε δαγκωνιά εκρήγνυται στον ουρανίσκο μια έντονη γεύση γλάσου εσπεριδοειδών. Νομίζω ότι αυτό το γρήγορο επιδόρπιο θα δώσει μια μικρή χαρά στο κυριακάτικο χαλαρό Πρωινό μας και το οποίο μπορεί να εξελιχθεί ή να συνδυαστεί με άλλες λιχουδιές για ένα τέλειο brunch. Δικά σας!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.