Από το: Samos Cook
Η αγαπημένη μου πιτα. Τα παιδιά μου την λατρευουν. Σας προκαλώ να βαλετε όλα τα υλικά όσο παράξενα και αν σας φαίνονται. Τσιγαριζουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμυδια μεχρι να ροδισουν. Προσθετω το σπανακι, το σελερι, τον δυοσμο, τον ανιθο και το αλατοπιπερο. Τα ζεματαμε 1 λεπτό. Αν ειναι
κατεψυγμενο το σπανακι λιγο παραπάνω μεχρι να μην εχει πολλα ζουμια. Δεν θέλουμε πολλα ζουμια γι αυτο ριχνουμε και λίγο ρυζακι. Αφού αφηνουμε την γεμιση να κρυωσει κανένα 20λεπτο, ξεκιναμε να στρωνουμε ενα ενα τα φύλλα λαδωνοντας τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Η αγαπημένη μου πιτα. Τα παιδιά μου την λατρευουν. Σας προκαλώ να βαλετε όλα τα υλικά όσο παράξενα και αν σας φαίνονται. Τσιγαριζουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμυδια μεχρι να ροδισουν. Προσθετω το σπανακι, το σελερι, τον δυοσμο, τον ανιθο και το αλατοπιπερο. Τα ζεματαμε 1 λεπτό. Αν ειναι
κατεψυγμενο το σπανακι λιγο παραπάνω μεχρι να μην εχει πολλα ζουμια. Δεν θέλουμε πολλα ζουμια γι αυτο ριχνουμε και λίγο ρυζακι. Αφού αφηνουμε την γεμιση να κρυωσει κανένα 20λεπτο, ξεκιναμε να στρωνουμε ενα ενα τα φύλλα λαδωνοντας τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.