Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε το μπέικον με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το καρότο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και αφήνουμε να
αχνιστούν. Προσθέτουμε 100 γραμμάρια από τις ντομάτες και τον πελτέ, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά τους. Τέλος, ρίχνουμε το χαλλούμι, τη φρυγανιά, βασιλικό, ρίγανη και μαϊντανό και ανακατεύουμε. Σε ταψί 30x20 cm στ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε το μπέικον με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το καρότο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και αφήνουμε να
αχνιστούν. Προσθέτουμε 100 γραμμάρια από τις ντομάτες και τον πελτέ, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά τους. Τέλος, ρίχνουμε το χαλλούμι, τη φρυγανιά, βασιλικό, ρίγανη και μαϊντανό και ανακατεύουμε. Σε ταψί 30x20 cm στ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.