Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Σήμερα η συνταγή μου αναφέρεται στην παρασκευή αυτού του νόστιμου ορεκτικού-σαλατικού-συνοδευτικού. Ευτυχώς την είχα φωτογραφίσει τη συνταγή (χούι πια η φωτογράφιση) παρόλο που δεν ήμουν σίγουρη αν τη δημοσιεύσω τώρα ή
αργότερα. Είναι η εποχή των λάχανων και τα βρίσκουμε άφθονα και οικονομικά στην αγορά. Κι όπως τα περισσότερα κηπικά πια είναι ποτιστικά, δεν είναι ανάγκη να έχουν «φάει» πολλή βροχή για να νοστιμίσουν.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Σήμερα η συνταγή μου αναφέρεται στην παρασκευή αυτού του νόστιμου ορεκτικού-σαλατικού-συνοδευτικού. Ευτυχώς την είχα φωτογραφίσει τη συνταγή (χούι πια η φωτογράφιση) παρόλο που δεν ήμουν σίγουρη αν τη δημοσιεύσω τώρα ή
αργότερα. Είναι η εποχή των λάχανων και τα βρίσκουμε άφθονα και οικονομικά στην αγορά. Κι όπως τα περισσότερα κηπικά πια είναι ποτιστικά, δεν είναι ανάγκη να έχουν «φάει» πολλή βροχή για να νοστιμίσουν.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.