Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Λιώνουμε το βούτυρο σ' ένα κατσαρολάκι. Στο λιωμένο βούτυρο προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, παίρνουμε την ταρτιέρα, στρώνουμε τα μπισκότα μας όχι μόνο στη βάση της ταρτιέρας, αλλά και στα τοιχώματά της. Τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή με μία ώρα περίπου για να παγώσει... Στη συνέχεια,
βράζουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση η κρέμα μας, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις σοκολάτες μας σε μικρά κομμάτια. (εδώ μπορείτε και γκανάζ ή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Λιώνουμε το βούτυρο σ' ένα κατσαρολάκι. Στο λιωμένο βούτυρο προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, παίρνουμε την ταρτιέρα, στρώνουμε τα μπισκότα μας όχι μόνο στη βάση της ταρτιέρας, αλλά και στα τοιχώματά της. Τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή με μία ώρα περίπου για να παγώσει... Στη συνέχεια,
βράζουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση η κρέμα μας, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις σοκολάτες μας σε μικρά κομμάτια. (εδώ μπορείτε και γκανάζ ή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.