Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι να βγάλουν τα υγρά τους, τα στύβουμε με τα χέρια και τα ανακατεύουμε με τα τυριά, το λάδι, το αυγό, τον άνηθο, το αλάτι με προσοχή αν το τυρί είναι αλμυρό το παραβλέπουμε... βάζουμε όμως μπόλικο πιπέρι του πάει... Χτυπάμε
τα υλικά για το άλειμμα των φύλλων με το σύρμα χειρός, να ενωθούν. Αλείφουμε το φύλλο να νοτίσει καλά, το κόβουμε στη μέση, βάζουμε ένα μέρος απο τη γέμιση και κάνουμε ρολά, το κάθε φύλλο 2 ρολά. Αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι να βγάλουν τα υγρά τους, τα στύβουμε με τα χέρια και τα ανακατεύουμε με τα τυριά, το λάδι, το αυγό, τον άνηθο, το αλάτι με προσοχή αν το τυρί είναι αλμυρό το παραβλέπουμε... βάζουμε όμως μπόλικο πιπέρι του πάει... Χτυπάμε
τα υλικά για το άλειμμα των φύλλων με το σύρμα χειρός, να ενωθούν. Αλείφουμε το φύλλο να νοτίσει καλά, το κόβουμε στη μέση, βάζουμε ένα μέρος απο τη γέμιση και κάνουμε ρολά, το κάθε φύλλο 2 ρολά. Αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.