Από το: Pandespani
Κρέμα μπεσαμέλ (béchamel), γνωστή και ως λευκή σάλτσα (white sauce): μία από τις βασικότερες σάλτσες της γκουρμέ κουζίνας όλων των εποχών και η πρώτη από τις πέντε γαλλίδες κύριες σάλτσες, τις αποκαλούμενες και μητέρες (mother
sauces). Μιά πυκνή μπεσαμέλ είναι πρώτα-πρώτα ο σπουδαίος λόγος για να βάλεις το δάχτυλο στην υγρή περίμετρο του σκεύους που την φιλοξενεί -αφού, έτσι κι αλλιώς, επιβάλλεται να την δοκιμάσεις· και μετά, «αφελώς» να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Κρέμα μπεσαμέλ (béchamel), γνωστή και ως λευκή σάλτσα (white sauce): μία από τις βασικότερες σάλτσες της γκουρμέ κουζίνας όλων των εποχών και η πρώτη από τις πέντε γαλλίδες κύριες σάλτσες, τις αποκαλούμενες και μητέρες (mother
sauces). Μιά πυκνή μπεσαμέλ είναι πρώτα-πρώτα ο σπουδαίος λόγος για να βάλεις το δάχτυλο στην υγρή περίμετρο του σκεύους που την φιλοξενεί -αφού, έτσι κι αλλιώς, επιβάλλεται να την δοκιμάσεις· και μετά, «αφελώς» να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.