Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά . Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μόλις σφίξει η ζύμη την χωρίζουμε σε δυο μέρη. Την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Το κάθε μέρος το ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο. Παίρνουμε το κουπατ σε
οποιοδήποτε σχήμα θέλουμε και σχηματίζουμε τα μπισκότα. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν παίρνουμε δυο δυο τα μπισκότα και τα ενώνουμε με μερέντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά . Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μόλις σφίξει η ζύμη την χωρίζουμε σε δυο μέρη. Την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Το κάθε μέρος το ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτό φύλλο. Παίρνουμε το κουπατ σε
οποιοδήποτε σχήμα θέλουμε και σχηματίζουμε τα μπισκότα. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν παίρνουμε δυο δυο τα μπισκότα και τα ενώνουμε με μερέντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.